GEBOORTEKAARTJES

Elke gelegenheid is speciaal maar elke geboorte is écht uniek. Dat zijn ook de geboortekaartjes die gedrukt worden bij Image Building. We zijn niet alleen de snelste drukker om je geboortekaartjes te drukken maar we kunnen ze ook een unieke afwerking geven. Geboortekaartjes zijn een gelegenheidsdrukwerk en van deze gelegenheid maken wij graag gebruik om onze naam waar te maken. Al is het nu digitaal of offset, met digitale folie of hotfoil, blinddruk, typo, ... .

Elke geboorte zijn identiteit, dus spring gerust even binnen en kom al onze originele exemplaren bewonderen.

Digitaal drukwerk

Je kan kiezen voor digitaal drukwerk op vele verschillende papiersoorten en in alle mogelijke formaten. We bieden je de mogelijkheid een digitale foliedruk in goud, zilver of brons aan toe te voegen. We bedrukken ook graag je enveloppen als je deze graag personaliseerd met je tekening en of vanuit een adressenbestand. Uitgesneden stickertjes of kaartjes om de suikerbonen van je unieke spruit aan te kleden behoort ook tot onze specialiteiten.

Meer foto's

Ambachtelijk drukwerk

Als je je kaartjes liever ambachtelijk gedrukt wil hebben en als tijd of budget niet zo belangrijk zijn dan kan je ook kiezen voor ambachtelijk gemaakte letterpress, blinddruk of foliedruk. De persen staan voor je klaar.

Meer foto's

Eigen ontwerp

Heb je zelf niet zo veel inspiratie en wil je graag gebruik maken van ons know-how en creativiteit? Onze ontwerpers houden van de uitdaging om telkens een uniek design met bijhorende gepaste druktechniek te verzinnen voor elk wezentje wat we mogen verwelkomen in onze jungle!

Meer foto's

Timing

Als Snelste Drukkerij van Antwerpen kunnen wij je geboortedrukwerk op 1 dag produceren als het nodig is maar het spreekt voor zich dat je uiteraard best voorbereid bent , dus geef jezelf de tijd om keuzes te maken. Tip : Wacht niet tot de laatste weken en begin al even te brainstormen als je al zo 6 of 7 maanden ver bent.

Meer foto's

Wat staat er best op een geboortekaartje?

Uiteraard kies je zelf welk info je wil bezorgen, hierbij enkele tips. De naam van het kindje, de achternaam de namen van ouders, broers of zussen, eventueel meter en peter en/of grootouders. De geboortedatum, het gewicht. Je ziekhuisinfo en je thuisadres met bijhorende telefoonnummers en eventuele bezoekuren. Je geboortelijstinfo of rekeningnummer.

Meer foto's
GEBOORTEKAARTJES

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x