ONZE KLANTEN

Onze klant is onze Koning. We zijn écht fier omdat we uniek drukwerk voor je mogen produceren. Oprecht Dank je wel voor het vertrouwen en onze fijne samenwerking!

Luwai safaris

Discover Tanzania’s great natural beauties and hidden gems while supporting local people.

Brasserie René

Iets drinken of lekker eten tijdens het shoppen!

Bistro Couverts et Verres

Een klassiek gerecht met een moderne toets? Dan zijn wij het perfecte adres voor uw gezellige en gastronomische avond.

Lawtree advocaten

LAWTREE helpt ondernemers, bedrijven, overheden en particulieren met juridische problemen. Zij behandelen uw dossier met een persoonlijke, toegankelijke en pragmatische aanpak.

Vis van A

Omringd door een adembenemend uitzicht op de Schelde bezorgt Vis van A een culinaire ervaring van sterrenchef Bart De Pooter, het beste van de zee...

Soho

Bar Soho Antwerp -Spirits - wine - cocktails & food, probably the best terrace in town!

Excelsior

Excelsior, sfeer en een warme ontvangst en een zalige maaltijd buiten de stad...

Marineau

Een vernieuwende combo-aanpak die garant staat voor een top keuze van het beste wat de natuur ons kan bieden op vlak van seafood.

Heylen Ceramics

Dit familiebedrijf van reeds 4 generaties haalt dan ook het beste uit wat klei wereldwijd te bieden heeft.... We vinden het dan ook om het beste uit papier te halen voor hen,

Berlin Creative Studio

Great Professionals in Advertising, Branding, Marketing & Design ......

Vlassak Verhuslt

Sinds 1970 realiseerde Vlassak-Verhulst meer dan 935 prachtige villaprojecten van topkwaliteit. Sinds enkele jaren zijn zij marktleider en trendsetter in exclusieve villabouw.

Radisson Antwerpen

Het Radisson Blu Astrid Hotel ligt in het centrum van Antwerpen waardoor u meteen de prachtige stad inwandelt. Het is een klein stukje lopen via het Astridplein naar het Centraal Station van Antwerpen, een architectonisch indrukwekkend gebouw en vervoersknooppunt.

Omnifreight

Omnifreight verscheept goederen over heel de wereld.

De Bomma

Eten bij de Bomma, dat is genieten van een eenvoudige, plezierige keuken met een tikkeltje nostalgie.

Studio 100

Van Bumba tot Les miserables: altijd wel iets te zien...

Umicore

Umicore, een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf , deze wereldspeler in materiaaltechnologie.

Madonna

Madonna is er voor iedereen die schone momenten verzamelt, voor Antwerpenaren én dagtrippers.

Encora

Het grootste centrum voor volwassenenonderwijs in de regio Antwerpen waar je meer dan 120 opleidingen zowel in dag- als in avondonderwijs kan volgen.

EPL

The purpose of E.P.L. is to contribute to the exchange of ideas and the dissemination of information about the petrochemical industry and its related activities,

Saxo Bank

Startende belegger of ervaren trader, Saxo Bank heeft altijd een platform dat bij uw beleggingsbehoeften past....

Marbella luxury homes

Luxury, heel het jaar zon en dichtbij, voel je vrij en dit in je eigen stek, slechts 1 plek ….

Villa Doria

Passie voor een verfijnde keuken en dit in een warm & hedendaags kader.

Aertssen

Aertssen Group, zelfs uitgeroepen tot onderneming van 2022 !

TotalEnergies

Wij mogen ook duurzaam drukken voor Total Energies ; zij garanderen ze je groene stroom in België: thuis en ook onderweg.

Poule & Poulette

Er broeit een Poule & Poulette op het Eilandje. Een lekker kippetje aan het Mas

I Facto

Uw consultants om je onderneming naar een hoger niveau te brengen, een betere performance en efficiëntie in bedrijfsvoering. Een mooi gedrukte huisstijl past perfect bij hun imago!

Kreatos

Altijd zonder afspraak naar je kapper, wanneer het jouw past & dicht bij jouw huis of werkplek

Talent IT

Jij hebt talent? Zij hebben jobs......Uitdagende jobs met een toekomst bij toonaangevende bedrijven.

Reds

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woonst, een huurder zoekt voor uw pand of een ander project voor ogen heeft en reds is al sinds 2000 een allround dienstverlener in vastgoed en de uitgelezen partner voor al uw vastgoedtransacties

Verso

Als je het graag allemaal hebt... niet recto maar verso: mode met stijlmerken in Antwerpen. Wij vinden het alvast fantastisch om recto of recto/verso voor hun te printen.

Sommar

Een zomerbar en restuarant waar mensen samen komen en elkaar inspireren om een fantastische tijd te beleven.
Een leuke match met Image Building.

Het Pomphuis

Deze vaste waarde in Antwerpen is je zeker bekend en niet alleen om haar heerlijke gerechten want een avond vertoeven in dit spectaculaire gebouw vergeet je nooit meer....

Banijay Belgium

Banijay Belgium behoort tot de Banijay Group, ’s werelds grootste onafhankelijke content creator voor televisie en multimedia-platformen, ook zij weten gebruik te maken van onze know-how huisstijl drukwerk.

Cronos

Mensen uit de creatieve sector die goed communiceren met de ‘business mensen’ en die perfect samenwerken met De Cronos Groep IT-mensen en zo tot de meest creatieve en technologisch beste oplossing voor hun klanten komen, uiteraard komt Image Building hier bij te pas....

SieMatic België

De keuken nieuw geïnterpreteerd. SieMatic bouwt al sinds 1929 hoogwaardige keukens voor individuele leefruimten,

MAS

Het Museum aan de Stroom, het MAS is meer dan alleen een knap gebouw met een indrukwekkende wandelboulevard en met talloze indrukwekkende objecten. Een uniek museum waar we heel graag voor werken! Thx

Instroom Academy

Dank je wel Seppe, dat wij ons staaltje creatieve druktechnieken hebben mogen bijdragen aan je prachtig concept, gelegen aan de rand van t Eilandje

Hapag-Lloyd Antwerpen

Proud to print for you Hapag-Lloyd’s , with your 257 modern ships 11,8 million TEU transportations a year as a leading global liner shipping company.

Maersk

Maersk is developing solutions that meet customer needs from one end of the supply chain to the other,

Stad Antwerpen

Als Snelste Drukkerij van 't Stad drukken wij natuurlijk zo fier als ne gieter voor ONZE STAD

Antwerp Home Styling

Ontdek dit verhaal van een totaalpakket en laat je inspireren van decoratie tot het restylen of zelfs realisatie van je pand.

Provas

Op zoek naar een appartement, huis, commercieel pand of investering in Antwerpen? Dit professioneel team met meer dan 13 jaar ervaring helpt u beslist verder ...

Videolabs

Videolabs is gespecialiseerd in video productie voor bedrijven. Haal meer uit videomarketing. Zij bieden opleidingen op maat.

Upton

Restaurant UPTON heeft ook zijn weg gevonden naar de Antwerpse Cadixwijk op het Eilandje in het bruisende Noorden van de stad. Gianfranco zijn liefde voor het vak mag je echt niet missen!

PDK

PDK en Image Building zijn familiebedrijven met ervaring en kennis uit eigen huis , beide van begin tot einde steeds gedreven door kwaliteit.

Port of Antwerp

Het havenbedrijf Antwerpen heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de haven. De Snelste Drukkerij van Antwerpen speelt hierin ook graag haar rol en drukt dus lokaal voor POA.

Philip's Bisquits

Deze heerlijke gepersonaliseerde attenties naar ieders smaak en budget heb je zeker al geproeft. Daar heb je gepersonaliseerd drukwerk op afroep voor nodig en dit is nu net een kunst van Image Building !

PSA

PSA Antwerp drukt ook lokaal en weten best hun weg te vinden naar ons atelier op het eilandje. Uiteraard zijn we heel fier om ook van deze grootste containerhandelaar in de Haven van Antwerpen het vertrouwen te krijgen.

Grand Café Horta

Niet alleen de menukaarten worden hier professioneel aangepakt . Ontbijt, brunch of heerlijk dineren in het mondaine hartje van Antwerpen, waar Anno 2000 herleeft in dit Horta Grand Café & in de Art Nouveau Zaal van het verdwenen Brusselse Volkshuis..

EDR

Deze Full Service scheepswerf en droogdokfaciliteit in de Antwerpse haven kan het zeker goed vinden met een Full Service Snelste drukkerij van Antwerpen!

Fiera & De Handelsbeurs

Fiera staat in het Italiaans voor "de betere beurs" en verwijst naar onze magische locatie. Image Building staat voor het bouwen van je Imago, daarom werken wij niet per toeval samen.

U Eat & Sleep Antwerp

Gastronomisch genieten en luxueus overnachten aan het Mas. Dat kan je in deze zaak om U tegen te zeggen. Meer dan een aanrader dus!

The Bistro

Een sfeervol Brasserie-restaurant met een tijdloos decor, uniek gesitueerd in het hartje van de stad waar je uit een mooie en duidelijke kaart je al heerlijk kan verlekkeren.

Paesano

Waan je een avondje uit in Italië. Eet zalige pasta's en nog veel ander lekkers, net tegenover het Havenhuis. Hier is een perfecte prijs - kwaliteitsverhouding niet de enige troef.

Dixon & Company

Een niche specialist in tijdelijke en permanente rekrutering ontdekte op een dag de niche drukker die supersnel gepersonaliseerde kaartjes kon drukken binnen dezelfde dag.

Herbert Watson

40 jaar ervaring gespecialiseerd in breakbulk shipments. Vraag hen gerust naar hun professionele en overzichtelijke brochure.

Zenergie

Een professionele behandeling krijg je bij deze huidexperte zodat je lichaam en geest weer volledig Zen en vol energie aanvoelen.

Pazzo

Bij restaurant Pazzo proberen ze graag iets nieuws, zonder de traditie te negeren maar wel met eersteklas ingrediënten die barsten van smaak. Men noemt dit op dezelfde golflengte te zitten.

Bardeau Bar

Aldwin van Bardeau deelt heel graag zijn know-how over bubbels en wijnen in zijn gezellige Apéro bar met je. Net zoals wij graag onze know-how over drukwerk met hem en jou delen.

Les Tricots d'O!

Geen concessies maken als het op kwaliteit aankomt en creaties die rang en stand overschrijden, dit is onze gelijkaardige visie, deze prachtige cardigans verdienen dan ook een mooie presentatie op papier.

Lucy Chang

Bij Lucy Chang krijg je een allround Aziatische keuken voor een zacht prijsje, ook zo makkelijk als uithaal. Te bestellen vanaf een duidelijk en overzichtelijk menu.

City Cubes

A full service brand activation and experiential marketing agency, operating as a one-stop-shop . They know everything about good printers, that's why....

Elran

El-Ran Diamonds , they insure you precision and quality standards, already since 1989 ! Image Building was born in 1989, is this a coincidence ?

Opera Ballet van Vlaanderen

Het begint met een mooie uitnodiging om te genieten tijdens een avond opera of ballet in de grootste opera van Vlaanderen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x