ONZE KLANTEN

Onze klant is onze Koning. We zijn écht fier omdat we uniek drukwerk voor je mogen produceren. Oprecht Dank je wel voor het vertrouwen en onze fijne samenwerking!

Antwerp Home Styling

Ontdek dit verhaal van een totaalpakket en laat je inspireren van decoratie tot het restylen of zelfs realisatie van je pand.

Provas

Op zoek naar een appartement, huis, commercieel pand of investering in Antwerpen? Dit professioneel team met meer dan 13 jaar ervaring helpt u beslist verder ...

Videolabs

Videolabs is gespecialiseerd in video productie voor bedrijven. Haal meer uit videomarketing. Zij bieden opleidingen op maat.

Upton

Restaurant UPTON heeft ook zijn weg gevonden naar de Antwerpse Cadixwijk op het Eilandje in het bruisende Noorden van de stad. Gianfranco zijn liefde voor het vak mag je echt niet missen!

PDK

PDK en Image Building zijn familiebedrijven met ervaring en kennis uit eigen huis , beide van begin tot einde steeds gedreven door kwaliteit.

Port of Antwerp

Het havenbedrijf Antwerpen heeft een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de haven. De Snelste Drukkerij van Antwerpen speelt hierin ook graag haar rol en drukt dus lokaal voor POA.

Philip's Bisquits

Deze heerlijke gepersonaliseerde attenties naar ieders smaak en budget heb je zeker al geproeft. Daar heb je gepersonaliseerd drukwerk op afroep voor nodig en dit is nu net een kunst van Image Building !

PSA

PSA Antwerp drukt ook lokaal en weten best hun weg te vinden naar ons atelier op het eilandje. Uiteraard zijn we heel fier om ook van deze grootste containerhandelaar in de Haven van Antwerpen het vertrouwen te krijgen.

Grand Café Horta

Niet alleen de menukaarten worden hier professioneel aangepakt . Ontbijt, brunch of heerlijk dineren in het mondaine hartje van Antwerpen, waar Anno 2000 herleeft in dit Horta Grand Café & in de Art Nouveau Zaal van het verdwenen Brusselse Volkshuis..

EDR

Deze Full Service scheepswerf en droogdokfaciliteit in de Antwerpse haven kan het zeker goed vinden met een Full Service Snelste drukkerij van Antwerpen!

Fiera & De Handelsbeurs

Fiera staat in het Italiaans voor "de betere beurs" en verwijst naar onze magische locatie. Image Building staat voor het bouwen van je Imago, daarom werken wij niet per toeval samen.

U Eat & Sleep Antwerp

Gastronomisch genieten en luxueus overnachten aan het Mas. Dat kan je in deze zaak om U tegen te zeggen. Meer dan een aanrader dus!

The Bistro

Een sfeervol Brasserie-restaurant met een tijdloos decor, uniek gesitueerd in het hartje van de stad waar je uit een mooie en duidelijke kaart je al heerlijk kan verlekkeren.

Paesano

Waan je een avondje uit in Italië. Eet zalige pasta's en nog veel ander lekkers, net tegenover het Havenhuis. Hier is een perfecte prijs - kwaliteitsverhouding niet de enige troef.

Dixon & Company

Een niche specialist in tijdelijke en permanente rekrutering ontdekte op een dag de niche drukker die supersnel gepersonaliseerde kaartjes kon drukken binnen dezelfde dag.

Herbert Watson

40 jaar ervaring gespecialiseerd in breakbulk shipments. Vraag hen gerust naar hun professionele en overzichtelijke brochure.

Zenergie

Een professionele behandeling krijg je bij deze huidexperte zodat je lichaam en geest weer volledig Zen en vol energie aanvoelen.

Pazzo

Bij restaurant Pazzo proberen ze graag iets nieuws, zonder de traditie te negeren maar wel met eersteklas ingrediënten die barsten van smaak. Men noemt dit op dezelfde golflengte te zitten.

I Facto

Uw consultants om je onderneming naar een hoger niveau te brengen, een betere performance en efficiëntie in bedrijfsvoering. Een mooi gedrukte huisstijl past perfect bij hun imago!

Bardeau Bar

Aldwin van Bardeau deelt heel graag zijn know-how over bubbels en wijnen in zijn gezellige Apéro bar met je. Net zoals wij graag onze know-how over drukwerk met hem en jou delen.

Les Tricots d'O!

Geen concessies maken als het op kwaliteit aankomt en creaties die rang en stand overschrijden, dit is onze gelijkaardige visie, deze prachtige cardigans verdienen dan ook een mooie presentatie op papier.

Lucy Chang

Bij Lucy Chang krijg je een allround Aziatische keuken voor een zacht prijsje, ook zo makkelijk als uithaal. Te bestellen vanaf een duidelijk en overzichtelijk menu.

City Cubes

A full service brand activation and experiential marketing agency, operating as a one-stop-shop . They know everything about good printers, that's why....

Elran

El-Ran Diamonds , they insure you precision and quality standards, already since 1989 ! Image Building was born in 1989, is this a coincidence ?

Opera Ballet van Vlaanderen

Het begint met een mooie uitnodiging om te genieten tijdens een avond opera of ballet in de grootste opera van Vlaanderen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x