Contoursnijden

Snij- en contourmachines hebben voor ons geen geheimen. Contoursnijden van drukwerk, belettering of stickers doen we als de beste én uiteraard de snelste.

Contoursnijden:

  • In vorm gesneden folie of sticker of zelfklevend materiaal
  • Logo uitgesneden
  • Contourgesneden drukwerk
  • Uitsnijden van je drukwerk in contour
  • ...

Ontvang je offerte

Contact

Contoursnijden

Belettering

Raambelettering en Sign; dé ideale manier om zichtbaarheid en herkenbaarheid te creëren voor etalages, muren, voertuigen, beursstanden, receptiedesks..

Lees meer

Digitaal drukwerk

Sinds 1993 zijn wij dé pioneer op gebied van digitaal drukwerk en we blijven de nieuwe technologieën op de voet volgen. Ons werk zal je heel zeker kunnen bekoren. Op zoek naar ecologisch, snel en gepersonaliseerd drukwerk in het hartje van de stad? Dan moet je bij Image Building zijn.

Lees meer

Traditioneel Drukwerk

Heb je iets meer tijd en een grote oplage nodig? Dan is ons traditioneel drukwerk wat je zoekt. Wij zorgen ervoor met de gekende Image Building service én kwaliteit.

Lees meer

Lasercutting

Met onze geavanceerde lasers kunnen we letters en figuren graveren op tal van verschillende materialen en volledig naar wens. Je iPhone personaliseren, een origineel houten QR-code bordje laten maken? Op zoek naar een uniek gevelplaatje? Wij laseren zowat alles op alle mogelijke materialen. Kom gerust binnen om samen te brainstormen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

Kleur op snee

Er zijn niet veel drukkers die kleur op snee aanbieden. Image building kent de technieken om dit voor jou tot een goed einde te brengen.

Lees meer

Ambachtelijk Drukwerk

Hotfoil, letterpress, blinddoek, foliedruk, zeefdruk of diepdruk.. er zijn ontelbaar veel druktechnieken die wij je kunnen aanbieden. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis.

Lees meer

Grootformaat drukwerk

Als echte grafische vormgeving freaks, werken wij met de nieuwste technologieën en de jongste generatie latex printers. Voor elke toepassingen bieden wij het geschikte materiaal. Ook op dit gebied zijn we de snelste. Klaar binnen 4 uur is mogelijk (Rescue Service).

Lees meer

Digitale foliedruk

Wil jij gaan voor drukwerk met een extra uitstraling? Vanaf 25 exemplaren kunnen wij jouw kaarten of ander drukwerk voorzien van een gouden, bronzen, of glanzende folie in een kleur naar keuze.

Lees meer

Stempels

Dringend een stempel nodig? Binnen de 4 uur kunnen wij je zelfs één exemplaar bezorgen met je naam, logo of afbeelding naar keuze. Uiteraard ook in het door jou gewenste formaat.

Lees meer

Textiel bedrukken

Textiel bedrukken? Je kan ons het te bedrukken item bezorgen of maak je keuze uit een breed assortiment. Reeds vanaf 5 exemplaren bedrukken wij textiel op een professionele manier.

Lees meer

Afwerking in huis

De finishing touch van jouw drukwerk doen we met veel precisie en vakmanschap. Lasercut, contoursnijden, schoonsnijden, kappen, lijmen, hoeken ronden, nieten, lamineren, verzamelen, laseren, inbinden, wire-o, biegen, impositie, plooien, boren… Het gebeurt allemaal in ons eigen atelier, gelegen in het originele gebouw van Antwerp Graannatie.

Lees meer

Printshop

Heb je heel wat printwerk te doen? Wij bieden printkaarten aan van € 30 per stuk waarmee je zelf 60 zwart-wit of 30 kleur prints kan maken (A4 & A3). Je kan dan in een recordtempo je documenten printen en afwerken zoals jij het wil. Ook voor het inscannen van plannen of het afdrukken van omgevingsvergunningen op geel papier ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x